Acasă Sport

Eșec la indigo | ACS Mediaș a pierdut cu Unirea Ungheni cu același scor înregistrat și săptămâna trecută

318

Eșec la indigo | ACS Mediaș a pierdut cu Unirea Ungheni cu același scor înregistrat și săptămâna trecută.

Formația lui Mihai Ianc a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Unirea Ungheni, în prima etapă din play-off. A fost 2-0 la pauză pentru formația vizitatoare prin reușitele semnate de Victoraș Astafei și Bogdan Piper. În actul secund, gazdele au redus din diferență prin reușita lui Vasile Mihai Petra și au avut și alte ocazii mari de gol, însă au cedat în cele din urmă cu același scor înregistrat și în urmă cu o săptămână.

ACS Mediaș a început partida cu CS Unirea Ungheni 2018 în formula Fabio Blaga, Cristian Maxim, Cristian Avram, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Benjamin Hanzu, Alexandru Luca, Antonio Dumitru, Mihai Petra, Tudor Man, Cătălin Tineiu și Szilard Magyari.

Prima repriză a partidei disputate sâmbătă după-amiază la Mediaș a fost una cu oaspeții la timonă, însă cei care puteau înscrie primii au fost medieșenii. Centralul Chioran Marius Nechita s-a făcut însă că nu vede un penalty clar după ce Szilard Magyari a fost agățat din spate de unul dintre apărătorii formației mureșene. Formația din Ungheni a deschis scorul în minutul 20 grație unei reușite foarte frumoase semnate de Victoraș Astafei. Acesta a marcat cu o foarfecă din careul de 16 metri. În ultimul minut al primei reprizei, Ungheniul și-a dublat avantajul prin golul marcat de Bogdan Piper.

ACS a arătat altfel în actul secund. Certați cel mai probabil la cabine de antrenorul Mihai Ianc, medieșenii s-au aruncat în atac, iar la șapte minute de la reluarea jocului au reușit să reducă din diferența prin Vasile Mihai Petra, printr-un gol „a la Diego Maradona”, care a fost validat de central. Jocul a curs apoi, în marea majoritate a timpului către poarta formației vizitatoare, iar gruparea de pe Târnava Mare a trecut în mai multe rânduri pe lângă egalare. Imprecizia la finalizare a făcut ca partida să se termine în cele din urmă cu victoria Unirii Ungheni.

În urma eșecului de sâmbătă, ACS a căzut pe poziția a treia în play-off cu 34 puncte acumulate, iar formația din Ungheni a urcat pe locul al doilea cu 36 puncte. În etapa următoare, formația lui Mihai Ianc va întâlni în deplasare Gloria Bistrița, într-o partidă programată vineri, 5 aprilie de la ora 17:00.

Foto: ACS Mediaș|Lorand Csiszer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.