Acasă Sibiu

Un tânăr în vârstă de 25 ani aflat sub influența drogurilor și-a ucis tatăl

865

Un tânăr în vârstă de 25 ani aflat sub influența drogurilor și-a ucis tatăl.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni pe strada Goethe din municipiul Sibiu. În timp ce se aflau în locuința proprie, tânărul în vârstă de 25 ani și-a agresat tatăl, iar loviturile aplicate au dus la moartea acestui. Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, autorul crimei era drogat și este cunoscut cu tulburări psihice. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

„În fapt s-a reținut că, în noaptea de 22/23.10.2023, o persoană de sex masculin în vârstă de 25 de ani din municipiul Sibiu, aflată sub influența drogurilor, cu istoric de tulburări psihice și pe fondul unor relații tensionate cu tatăl său, a exercitat acte de violență asupra acestuia, în timp ce se aflau în locuința comună situată în Municipiul Sibiu, producându-i leziuni care i-au determinat moartea.

Prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 Cod Penal raportat la art. 199 alin. (1) Cod Penal. Prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 alin. (1) Cod Penal raportat la art. 199 alin. (1) Cod Penal.

De asemenea, prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, urmând ca acesta să fie prezentat în cursul zilei procurorului pentru audiere, context în care se va aprecia cu privire la măsurile preventive ce vor fi dispuse în cauză.

Pe parcursul cercetărilor, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a beneficiat de sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic” se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentContoarele de branșament din Nocrich și Hosman vor fi înlocuite cu contoare digitale | CP
Articolul următorȘcoala Altfel la Biblioteca Municipală Stephan Ludwig Roth

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.