Acasă Sport

Gaz Metan debutează în Play-Out cu doar un punct în clasament și riscă să treacă pe minus

397
Gaz Metan debutează în Play-Out cu doar un punct în clasament

Gaz Metan debutează în Play-Out cu doar un punct în clasament, după ce a fost depunctată astăzi cu încă opt puncte de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF.

Din cauza datoriilor către 4 foști angajați (Ioan Mărginean, Eusebiu Iulian Tudor, Mircea Diaconescu și Mihai Teja), Gazu a mai primit 4 depunctări a câte două puncte.

Ținând cont de faptul că, înainte de începerea ultimei faze a campionatului, punctele se vor înjumătăți, medieșenii vor rămâne cu un singur punct.

Ieri au fost declarați liberi încă trei jucători de la Gaz Metan Mediaș, deci vor rămâne cu juniorii și cu câțiva seniori. O să intre niște bani din drepturile TV, vor fi achitate niște sume după încheierea sezonului regulat.

Vor putea să asigure doar câteva deplasări, nu toate, pentru că suma încasată va fi mică. Aproximativ 50.000 de euro,” a spus Emilian Hulubei, preşedintele Sindicatului Fotbaliştilor din România (AFAN), la Digisport.

Dacă nu va reuși să achite datoriile către cei patru foști angajați, până pe 23 martie, Gaz Metan va fi din nou depunctată.

Articolul precedentElevii ucraineni vor fi integrați în școlile din județ | Primii 2 au fost repartizați astăzi
Articolul următorRefugiații ucrainieni se pot angaja fără avizul pentru străini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.