Acasă Sibiu

RyanAir pornește din Iunie cursele de pe Aeroportul Sibiu | Rute spre Italia, Grecia și Danemarca

641

Compania low-cost RyanAir pornește din luna iunie zborurile de pe Aeroportul Sibiu.

Prima cursă de la Sibiu este programată pe 1 iunie, atunci când este prevăzut zborul către Veneția. Tot spre Italia, dar la Bologna este prevăzută a doua rută italiană, cu primul zbor pe 2 iulie.

Din data de 3 iulie va debuta și ruta spre Grecia, către Corfu.

Astăzi reprezentanții Aeroportului Sibiu au anunțat, printr-un comunicat de presă, că din luna noiembrie va debuta ruta spre Danemarca, la Billund. Această cursă va avea o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Conectarea cu destinațiile europene rămâne o prioritate pentru Județul Sibiu. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest nou zbor de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Un comportament responsabil din perspectiva pandemiei ne va ajuta să păstram aceste conexiuni și să dezvoltam altele noi,” a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Suntem convinşi că noua rută se va bucura de aprecierea pasagerilor sibieni şi a celor din întrega regiune. Vom continua această dinamică și vom răspunde cu aceeași exigență angajamentului de a conecta Sibiul de mari orașe europene,” a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here