Acasă Sport

Victorie și locul 2 pentru CSM Mediaș | Declarații

302
Victorie

CSM Mediaș a încheiat cu o victorie prima fază a campionatului Ligii Naționale de Baschet.

Sâmbătă seara, formația lui Mihai Popa și Dan Popa a trecut de CSM Galați cu scorul de 86-77. În urma acestui succes, CSM Mediaș a încheiat prima fază a campionatului Ligii Naționale de Baschet pe locul 2 în Grupa Valorică B.

Primul sfert al confruntării disputate sâmbătă seara în Sala Sporturilor a fost unul echilibrat, iar vizitatorii au avut 18-17 după zece minute de joc. Echilibrul din teren s-a menținut și în sfertul al doilea, încheiat la egalitate, scor 22-22, astfel că la pauza mare CSM Galați a avut un avantaj minim. În sfertul al treilea CSM Mediaș a fost echipa mai bună, reușind să marcheze 26 puncte față de 16 ale oaspeților. Ultimul act s-a încheiat tot la egalitate ca și cel de-al doilea, iar finalul partidei a consemnat victoria medieșenilor la o diferență de 9 puncte, scor final 86-77.

Titus Nicoară a fost cel mai bun om al CSM-ului în victoria cu gălățenii. Acesta a avut 27 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Quincy Harding a încheiat partida cu 17 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, iar Nikola Siladji a avut 15 puncte, 14 recuperări și 3 pase decisive.

Foto: CSM Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here