Acasă Sibiu

Ați văzut acest bărbat? A plecat de la spital și nu a mai revenit

797
A plecat de la spital

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 52 de ani care a plecat din Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 22 martie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08,00, unchiul său, SIMION IOAN, în vârstă de 52 de ani, a plecat din Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” Sibiu, unde era internat, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălţime 1,70 m, greutate 80 kg, păr negru, fir drept, tuns scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constitutie atletică.

Semne particulare: Calviție pronunțată.

La data plecării persoana purta un tricou de culoare verde, cămașă cu dungi multicolore, pantaloni din material de stofă de culoare neagră și papuci de casă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

ACTUALIZARE MARȚI ORA 17:00

SIMION IOAN, barbatul semnalat ca disparut din data de 22 martie, a fost gasit deplasandu-se pe jos, in jurul orei 16,00 de catre membrii familiei, la intrarea in localitatea Talmaciu, localitate pe raza careia domiciliaza. Din primele cercetari rezulta ca nu ar fi fost victima vreunei infractiuni. Barbatul a fost reinternat de familie in Spitalul de Psihiatrie Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here