Acasă Revista Presei

Reducerea numărului de parlamentari a trecut TACIT de Senat

212

Reducerea numărului de parlamentari a trecut TACIT de Senat. Iniţiatorii cer vot favorabil în camera decizională, scrie Mediafax.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut ca iniţiativa privind reducerea numărului de parlamentari la 300, adoptată tacit de Senat, să fie votată şi în Camera Deputaţilor, apreciind că actuala putere are ”ocazia de a demonstra că nu doar mimează preocuparea faţă de respectarea voinţei poporului”.

”Senatul României a adoptat reducerea numărului de parlamentari la 300. Iniţiativa legislativă a PMP privind reducerea numărului de parlamentari la 300 a fost adoptată tacit de către Senat. În plină campanie pentru un nou referendum, iată că este posibil să punem în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlmanentari la 300. Chiar dacă tacit, chiar dacă atât de târziu”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

El a mai afirmat că atuala putere ”are acum ocazia de a demonstra că nu doar mimează preocuparea faţă de respectarea voinţei poporului exprimată prin referendum, ci chiar o face”.

Articol complet: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here