Acasă Sport

Gaz Metan învinge Universitatea Craiova după o partidă nebună

372
Gaz Metan întâlnește

Gaz Metan a întâlnit Universitatea Craiova într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 8 din Liga 1 Betano.

Tehnicianul Mihai Teja a început în formula Răzvan Pleșca – Valentin Crețu, Marius Constantin, Iulian Cristea, Răzvan Trif – Fofana Boubacar, Luis Aurelio – David Caiado, Darius Olaru, Ely Fernandes – Carlos Fortes.

Universitatea Craiova a început în formula Mirko Pigliacelli – Issac Donkor, Renato Kelic, Tiago Ferreira, Ionuț Briceag – Alexandru Mateiu, Matteo Fedele, Valentin Mihăilă – Elvir Kolic, Alexandru Mitriță și Cristi Bărbuț.

Arbitrul întâlnirii a fost Andrei Chivulete.

0:1 MINUTUL 5 CSU Craiova primește penalty după un fault inexistent a lui Vali Crețu aspra lui Mihăilă. Arbitrul Chivulete decide că a fost fault și oaspeții beneficiază de un 11 metri (FAZA AICI). Mitriță a executat și a deschis scorul în minutul 7.(GOLUL AICI)

1:1 Minutul 10 Gaz Metan primește ușor un penalty după un presupus fault aspra lui Cristea în careul de 16 metri (FAZA AICI). A executat Marius Constantin și a egalat în minutul 11. (GOLUL AICI)

2:1 Minutul 27 Gaz Metan reușește să preia conducerea pe tabela de marcaj după o fază creată pe stânga și o centrare perfectă a lui Ely Fernandes pentru Carlos Forte care înscrie din mijlocul careului, ca la antrenament. (GOLUL AICI)

Minutul 63 Craiova ratează un penalty prin Mitriță. Marius Constantin a fautat în careu iar arbitrul Chivulete a acordat a doua lovitură de la 11m pentru oaspeți. Pleșca a ghicit colțul și a respins. (VEZI PARADA LUI PLEȘCA)

2:2 Minutul 74 arbitrul Chivulete vrea să fie actorul principal și mai acordă un penalty pentru Craiova pentru un fault văzut de el, a lui Vali Crețu asupra lui Mitriță (VEZI FAZA). Kolic a executat foarte bine și a înscris. (VEZI GOLUL)

3:2 Minutul 82 Gaz Metan preia din nou conducerea grație unei reușite semnate de Cristea care a reluat dintr-o bucată din mijlocul careului, o centrare venită din partea dreaptă de la Vali Crețu. (VEZI GOLUL)

Minutul 88 Craiova a rămas în 10. Matteo Fedele a văzut direct cartonașul roșu, după un presupus fault asupra lui Fofana. (VEZI FAZA)

SCOR FINAL GAZ METAN – CSU CRAIOVA 3:2 DUPĂ O PARTIDĂ NEBUNĂ, DAR FOARTE BUNĂ A GAZULUI.

Declarații Mihai Teja și Devis Mangia după partida de la Mediaș


Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here