Acasă Sport

Hermannstadt debutează cu victorie contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe

106
Hermannstadt vs Sepsi

Prima etapă a Ligii Întâi pune față în față nou-promovata FC Hermannstadt și Sepsi Sf. Gheorghe, grupare care se află pentru al doilea an în Liga 1, într-o partidă considerată acasă pentru sibieni.

Municipiul Sibiu revine pe prima scenă după o pauză de șase ani, de astă dată fiind reprezentat de FC Hermannstadt, formaţie care a reuşit două promovări consecutive.

Până la debutul în Liga 1 este de amintit parcursul formidabil din Cupa României 2017-2018, când elevii lui Alexandru Pelici s-au calificat în actul final, fiind întâia echipă dintr-o ligă inferioară din ultimii 36 de ani care a ajuns până în finala competiţiei eliminatorii.

FC Hermannstadt a început meciul de la Tg. Mureș în următoarea alcătuire:
C. Căbuz – D. Tătar, A. Dandea, C. Pîrvulescu, A. Coman – I. Antonov, R. Dâlbea – A. Curtean, B. Rusu, I. Petrescu – Ș. Blănaru. Antrenor: Alexandru Pelici.

MINUTUL 11 GOL HERMANNSTADT: Blănaru a marcat primul gol al sibienilor în Liga 1, cu o lovitură de cap din apropiere, după ce Dâlbea a recentrat mingea venită din corner. 

MINUTUL 40 OCAZIE HERMANNSTADT: Sibienii se puteau desprinde chiar înainte de pauză. Curtean a trimis, însă, cu capul puţin pe lângă poarta lui Niczuly.

MINUTUL 50 OCAZIE SEPSI: Oaspeţii au început mai bine partea a doua, iar Simonovski a fost aproape să restabilească egalitatea, cu un şut din afara careului. Căbuz a intervenit foarte bine şi a respins în corner.

MINUTUL 59 OCAZIE SEPSI: Oaspeții domină repriza a doua! Drăghici a primit într-o poziţie ideală, dar şutul său la colţul scurt a fost respins de Căbuz cu un reflex extraordinar.

MINUTUL 95 Arbitrul Ovidiu Hațegan pune punct partidei.
FC Hermannstadt – Sepsi Sfântu Gheorghe 1:0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here