Acasă Sport

Gaz Metan a remizat alb cu Juventus | VIDEO REZUMAT ȘI DECLARAȚII

258

Gaz Metan a remizat alb cu Juventus. 

Partida a fost una de luptă, cu puține ocazii de ambele părți. Alb-negri nu au mai reușit să repete evoluția bună de la Giurgiu și au încheiat în cele din urmă jocul cu Juventus fără gol marcat.

Juventus a avut o primă fază periculoasă după un sfert de oră de joc, atunci când Ciobanu a trimis în fața porții, dar mingea a trecut paralel, fără a putea fi ajunsă de cineva. De partea cealaltă în minutul 32 șutul lui Nasser Chamed a fost blocat de defensiva oaspeților, a ajuns la Popovici, a cărui centrare a fost și ea respinsă. La un sfert de oră de la reluarea jocului Elek l-a lansat cu o pasă excelentă pe dreapta pe Rabei, care a pătruns în careu și a scos în centrul suprafeței de pedeapsă, dar Ciobanu a alunecat și a căzut într-o poziție din care putea finaliza cu șut.

În minutul 61  Rondon a primit o centrare în mijlocul careului și a reluat cu capul, pe spate, dar portarul Drăghia a fost atent și a respins foarte bine, în lateral. Cu patru minute înainte de final Rosado a șutat direct pe poartă dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, dar mingea s-a dus pe direcția portarului Drăghia, care a prins fără probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here