Acasă Sibiu

Fără permis, cu maşina neînmatriculată, s-a dat drept altcineva | VEZI amănunte

1262

Fără permis, cu maşina neînmatriculată, s-a dat drept altcineva.

În cursul zilei de luni, un echipaj al Serviciului Rutier a oprit pentru control în trafic, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, un autoturism.

La volanul autoturismului se afla un bărbat care nu a putut prezenta documente privind identitatea sa ori a autoturismului, declarând verbal și ulterior, în scris că se numește S.R. și domiciliază în orașul Cisnădie.

,,Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat faptul că identitatea declinată de bărbat este falsă și că, în fapt, îi aparține fratelui său. Totodată, polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul depistat la volanul mașinii (în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Cisnădie) nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul, iar autoturismul condus nu este înmatriculat în circulație iar plăcuțele de înmatriculare aparțin unui alt autoturism.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în declarații, fals privind identitatea, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare de către o persoană ce nu deține permis de conducere” a declarat Subcomisarul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here