Acasă Sibiu

Se fură tot | Doi tineri au sustras indicatoare rutiere de pe carosabil

561

Doi tineri au fost prinși în flagrant la scurt timp după ce au sustras indicatoare rutiere.             

În data de 28 mai, în jurul orei 1530, polițiștii sibieni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Pieței Cluj au observat doi tineri care transportau cu ajutorul unui cărucior de mână indicatoare rutiere.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că cei doi tineri, în vârstă de 17 și 22 de ani, sibieni, transportau 3 indicatoare rutiere, sustrase în puțin timp în urmă din zona Piața Cluj, unde se efectuează lucrări de amenajare a carosabilului. Tinerii intenționau să valorifice indicatoarele rutiere la un centrul de colectare a fierului vechi.

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Dar faptul ca s-au furat toti stalpii de semnalizare din satul Ighisu Nou?Asta nu mai sesizeaza nimeni?Firma constructoare a considerat de cuviinta sa sustraga stalpii de semnalizatoare de zinc si a pus tevi de fier.Cand am facut sesizare la ISC Sibiu mi s-a raspuns ca au fost inlocuiti…Pe hartie poate,ca oricum s-a platit din bani publici.Hotia facuta in cardasie cu Primaria Medias nu intereseaza pe nimeni? Credeti ca gainariile conteaza sau tunurile adevarate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here