Acasă Sport

România – Ţara Galilor, marţi la Mediaş | De vineri se vând bilete

978

Reprezentantiva României Under 21 joacă cu Ţara Galilor la Mediaş.

Partida din campania de calificare la Campionatul European 2017 se va disputa marţi, 29 martie, ora 18:00. Biletele pentru acest joc internaţional se pun în vânzare începând de mâine la casieriile Stadionului Gaz Metan.

ACTUALIZARE: 

Biletele pentru partida internaţională dintre România şi Ţara Galilor, programată marţi seara la Mediaş, se pun în vânzare începând de astăzi în două locaţii.

Astfel, acestea pot fi achiziţionate de la magazinul Germanos, respectiv de la magazinul de presă Inmedio, situat la intrarea în supermarketul Kaufland.

De asemenea, biletele se vând la casieriile Stadionului Gaz Metan luni între orele 13-19, respectiv marţi între orele 13-18. Preţul unui bilet este de 10 lei în toate sectoarele stadionului.

În tur scorul România a remizat în Ţara Galilor, scor 1-1, după ce formaţia pregătită de tehnicianul Cristian Dulca a jucat o repriză cu un om mai puţin.

Naţionala României va mai juca pe 2 septembrie cu Luxemburg într-o locaţie care nu a fost stabilită, pe 6 septembrie cu Danemarca în deplasare iar pe 11 octombrie tot în deplasare cu Bulgaria. 

Câștigătoarea grupei se va califica direct la turneul final, iar cele mai bune 4 din 9 ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a decide ultimele două selecționate care vor merge la EURO 2017 din Polonia.

Clasament:
1. Țara Galilor 11p (5 jocuri)
2. Danemarca 10p (4 jocuri)
3. România 10p (6 jocuri)
4. Bulgaria 9p (5 jocuri)
5. Luxembourg 1p (4 jocuri)
6. Armenia 1p (6 jocuri)

Foto: stiridesport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.