Acasă Sibiu

FOTO: Jandarmii au donat sânge în cadrul unei campanii derulate la nivelul judeţului

299

Jandarmii au donat sânge în cadrul unei campanii derulate la nivelul judeţului.

Zece jandarmi au donat în perioada 30.09-01.10.2015 la Centrul de transfuzii din municipiul Sibiu picături din viața lor, pentru întrajutorarea semenilor, sub sloganul: „Jandarmii sunt oameni pentru ființe”.

,,Ca urmare a solicitării Centrului de transfuzii din municipiul Sibiu, pentru reducerea deficitului de sânge din depozitele spitalicești, jandarmii sibieni au răspuns „ PREZENT” și au participat activ la obiectivele campaniei „Donează sânge, salvează o viaţă”.

Această campanie a fost demarată la începutul anului 2015 printr-un parteneriat inter-instituțional între Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu, Academia Forţelor Terestre Sibiu „Nicolae Bălcescu”, Protopopiatul Ortodox Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, Centrul Naţional de Transfuzie Sanguină şi Facultatea de Teologie Sibiu „Andrei Şaguna”.

Campania „Donează sânge, salvează o viaţă” este un program  prin care se doreşte implicarea părţilor în activităţi de donare de sânge, informarea publicului cu privire la nevoia de sânge pentru transfuzii a sistemului medical românesc şi încurajarea donării periodice.   

Ca urmare a programării la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu, jandarmii au donat sânge în data 30.09. și 01.10 a.c. – prilej cu care îndemnăm toţi cetăţenii din Sibiu să se alăture prin voluntariat acestei campanii umanitare cu scop de acordare a unui ajutor palpabil persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de boală și de nevoie” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi al Judeţului Sibiu.

Articolul precedentO infirmieră de la CRRPH Mediaş reţinută pentru trafic de persoane | VEZI amănunte
Articolul următorMini-muzeu în Biserica Sfânta Margareta | Povestea lui Roland

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.