Acasă Nova TV

Paradă militară de Ziua Națională la Mediaș | Restricții de circulație în zona centrală

2098

Paradă militară de Ziua Națională la Mediaș | Restricții de circulație în zona centrală.

Unul din momentele mult așteptate, în cadrul festivităților prilejuite de Ziua Națională a României îl va reprezenta ceremonialul militar de defilare cu trupe și tehnică. La acesta vor participa efective importante compuse din detașamentele Unității Militare 01810 Mediaș, ale Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, ale Inspectoratului Județean de Jandarmerie Sibiu, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, și ale Poliției Locale Mediaș.

Defilarea cu trupe și tehnică militară va avea loc pe traseul cuprins între străzile Constantin Brâncoveanu și Mihai Eminescu, iar spectatorii vor putea asista și la survolul elicopterelor aparținând Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii. Totodată, vineri în intervalul orar 13:00 – 16:00 vor exista restricții de circulație în zona centrală a orașului.

Ceremonialul militar și religios va începe în Piața Corneliu Coposu la ora 14:15. Acesta va fi urmat de depuneri de coroane de flori la troița de pe strada Mihai Eminescu, iar ulterior de parada militară.

Articolul precedentLucrări de de reabilitare a rețelei de apă și canalizare pe străzile Azilului și Gheorghe Doja | CP
Articolul următorAutoturism distrus în totalitate în urma unui incendiu la Agârbiciu | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.