Acasă Sibiu

2 șoferi depistați drogați la volan | Ambii sunt acum cercetați penal

434

2 șoferi depistați drogați la volan | Ambii sunt acum cercetați penal.

Este vorba vorba despre doi bărbați care au consumat metadonă, respectiv metamfetamină. În primul caz, la data de 20 octombrie, în jurul orei 19:00, în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, testarea cu aparatul din dotare a unui conducător auto a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În cel de-al doilea caz, la data de 22 octombrie, în jurul orei 23:45, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul General Vasile Milea de către un sibian în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.