Acasă Nova TV

Un tânăr de 16 ani din Mediaș s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șanț

1187

Un tânăr de 16 ani din Mediaș s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șanț.

Duminică după-amiază, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un autoaccident produs pe strada Emil Racoviță, din municipiul Mediaș.

„Din cercetările efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ATV pe strada Emil Racoviță, pe fondul vitezei neadaptate la efectuarea unui viraj, un localnic în vârstă de 16 ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un șanț. Medieșeanul a fost transportat la spital conștient. Nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” a explicat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis de la Mediaș un echipaj de tip B pe strada Emil Racoviță, la un accident, unde un ATV, a căzut într-un șanț.

„La intervenție participa și un echipaj ISU care a ajutat la extragerea unui tânăr de 16 ani din șanț .Echipajul SAJ prezent la fata locului, a acordat asistență medicală tânărului și l-a transportat la CPU Mediaș, cu un TCC acut închis, în stare stabilă” a precizat Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.