Acasă Sibiu

Tânără de 21 ani dispărută | A plecat la muncă în Germania și nu a mai putut fi contactată

907

Tânără de 21 ani dispărută | A plecat la muncă în Germania și nu a mai putut fi contactată.

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 21 ani, care a plecat în Germania, fără a mai putea fi contactată de către familie. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 16 septembrie a.c., un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ o lună, fiica sa, MOLDOVAN SIMONA, în vârstă de 21 de ani, domiciliată în localitatea Netuș, jud. Sibiu, a plecat la muncă în Germania, fără a mai putea fi contactată de către familie.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 50 kg, ochi căprui/verzi, păr brunet, lung.

Nu se cunosc hainele pe care femeia le-ar fi purtat în momentul plecării.

Semne particulare: femeia prezintă tatuaje pe piciorul drept, sub forma unui lanț, a unui trandafir și a unui ochi, și în zona pieptului, reprezentând datele de naștere ale părinților.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentBărbat de 83 ani acroșat de o autoutilitară într-o parcare
Articolul următorCortul Auxila 2023 în cifre | 7450 beneficiari în 36 zile de voluntariat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.