Acasă Nova TV

Mediaș Bike Marathon a fost o reușită | Câștigătorii ediției 2023 | VIDEO

578

Mediaș Bike Marathon 2023 a fost o reușită.

Peste 400 concurenți s-au întrecut la cea de-a șasea ediție a competiției de tip cross-country, un eveniment sportiv de excepție, la care au fost prezenți sportivi amatori și licențiați, atât din țară, cât și din străinătate. Pe lângă cele trei trasee consacrate, organizatorii au pregătit anul acesta încă patru, cel mai lung fiind de 100 kilometri, dar și o competiție ciclistă pentru copii, astfel încât aceștia au avut propriul lor Mediaș Bike Marathon.

Ediția din acest an a maratonului de la Mediaș a însemnat și un nou sponsor foarte important, compania Continental. Reprezentanții ei speră ca acesta să fie doar începutul unei lungi colaborări.

Ca și anul trecut, competiția a avut și o categorie destinată bicicletelor electrice. Primul care a trecut linia de sosire a fost Ferenc Beko. Pe traseul de 14 kilometri au concurat copii însoțiți de părinți la categoria Family, iar primul sosit a fost Tudor Trif. Pe traseul de 30 kilometri primul care a ajuns la linia de finiș a fost Jozsef Czifra, iar pe cel de 35 kilometri Tudor Dobre. Cei mai mulți concurenți, 129, au fost pe traseul de 45 kilometri. Primul care a trecut linia de sosire a fost Horia Precup de la CS Politehnica Cluj-Napoca.

Pe traseul de 60 kilometri, câștigător a fost David Cristea. Jozsef-Attila Malnasi a trecut primul linia de sosire pe traseul de 80 kilometri, după 3 ore și 44 minute, la doar opt secunde față de al doilea clasat, Vlad Armean de la CSM Mediaș. Pe traseul de 100 kilometri, introdus pentru prima data anul acesta, au luat startul 11 concurenți. Primul care a reușit să termine a fost Ștefan Cristescu de la Clubul Sportiv Transilvania MTB.

Organizatorii Medias Bike Marathon ediția 2023 au fost Asociația Mediaș 750 de ani, Asociația de Ecologie și Turism Dianthus Mediaș și Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția pentru Cultură, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Articolul precedent4 localități rămân miercuri fără gaze naturale
Articolul următorÎntâlnire de 40 ani | Clasa de mate-fizică promoția 1983 de la Axente Sever a revenit pe băncile școlii | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.