Acasă Nova TV

Coliziune motocicletă – autoturism pe strada Avram Iancu | 2 persoane au fost rănite | VIDEO

3374

Coliziune motocicletă – autoturism pe Avram Iancu | 2 persoane au fost rănite.

Vineri după-amiază s-a produs un accident de circulație pe strada Avram Iancu din municipiul Mediaș. La intersecția cu strada Nicolae Filipescu, o motocicletă și un autoturism au intrat în coliziune. 2 persoane, un bărbat care conducea motocicleta și o femeie, pasager.

„Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident rutier produs la intersecția străzilor Avram Iancu cu Axente Sever, din municipiul Mediaș. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Axente Sever, un localnic în vârstă de 71 de ani a pătruns în intersecția cu strada Avram Iancu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de către un medieșean în vârstă de 35 de ani.

Motociclistul, dar și pasagera de pe motocicletă, o tânără în vârstă de 27 de ani, din județul Suceava, au fost răniți și transportați la spital conștienți” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis de urgență în Mediaș, pe strada Avram Iancu două echipaje medicale, la un accident rutier.

„Un motociclist de 34 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism. Conducătorul motocicletei și pasagera acestuia de 27 de ani, au suferit traumatisme de membre superioare și inferioare, de asemenea și traumatisme craniene. Cei doi au fost transportați la CPU Mediaș în stare stabilă” spune Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Articolul precedentAccident pe strada Avram Iancu | Medieșeancă de 42 ani rănită | VIDEO
Articolul următorLucrările finalizate la nouă conductă de alimentare cu apă de pe strada Erou Bumbea din Dumbrăveni | CP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.