Acasă Sport

ACS Mediaș a fost învinsă de Metalurgistul Cugir după ce a condus la pauză

691

ACS Mediaș a fost învinsă de Metalurgistul Cugir după ce a condus la pauză.

Partida din etapa cu numărul 2 a campionatului Ligii a treia s-a terminat cu victoria formația gazdă, scor 2-1. Medieșenii au condus cu 1-0 după primele 45 minute de joc grației reușitei lui Cosmin Zamfir și au primit apoi două goluri în actul secund.

ACS Mediaș a început partida cu Metalurgistul în formula Fabio Blaga, Cristian Maxim, Vlad Antonio, Cristian Avram, Gabriel Țala, Tudor Man, Benjamin Hanzu, Andrei Bîrsan, Cătălin Tineiu, Cosmin Zamfir și Adrian Cîrstean. Gruparea de pe Târnava Mare a reușit să deschidă scorul în minutul 29 prin Cosmin Zamfir și a intrat în avantaj la cabine.

Formația gazdă a reușit egalarea la treisprezece minute de la reluarea jocului prin golul marcat de Andrei Taban. Metalurgistul a reușit să întoarcă apoi scorul. Lucian Itu a marcat în minutul 87 golul de trei puncte pentru formația sa.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne cu un singur punct după primele 2 etape de campionat și ocupă locul al șaptelea în clasamentul seriei. În runda următoare, medieșenii joacă pe teren propriu cu CSM Avântul Reghin.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.