Acasă Nova TV

Continuă dialogul pe tema preluării Stadionului Gaz Metan | 2 variante identificate de Primăria Mediaș

712
Gaz Metan a mai pierdut 8 puncte

Continuă dialogul pe tema preluării Stadionului Gaz Metan | 2 variante identificate de Primăria Mediaș.

Primăria Mediaș a răspuns adresei primite de la societatea Transgaz, având ca subiect preluarea Stadionului Gaz Metan. În cadrul adresei înaintate către companie, se arată că au fost identificate încă două variante prin care acest lucru s-ar putea întâmpla, respectiv renunțarea la dreptul de proprietate în favoarea municipiului Mediaș sau donație. Totodată, adresa conține și propunerea de a fixa o dată concretă pentru o întâlnire.

„Vă mulțumesc pentru promtitudinea de care ați dat dovadă în identificarea posibilităților de soluționare a solicitării formulate privind preluarea de către Municipiul Mediș a bunurilor aparținând societății SNTGN Transgaz SA aferente Stadionului Municipal Mediaș.

În vederea desfășurării unui dialog contructiv, în contextul necesitatii reducerilor cheltuielilor la instituțiile publice, impuse de dispozițiile actelor normative recente și a costurilor generate de întreținerea și exploatarea imobilelor, în eventualitatea preluării acestora, pentru identificarea soluției viabile de preluare, pe lângă posibilitățile propuse de dumneavoastră:

  • vânzarea cumpărarea construcțiilor și echipamentelor/instalațiilor evaluate la valoarea de piață
  • schimb de imobile
  • preluarea de către o entitate a statului și transmiterea acestora în administrarea Primăriei Municipiulul Mediaș

vă supun atenției și analizei dumneavoastră următoarele variante:

1. Renunțarea la dreptul de proprietate în favoarea Municipiului Mediaș, potrivit prevederilor art. 889 din Legea nr.287/2011 – Codul Civil

2. Donație, potrivit prevederilor art. 985 din Legea nr.287/2011 – Codul Civil

Pentru a analiza modalitățile propuse și a identifica soluția optimă, vă comunicăm disponibilitatea desfășurării unei întâlniri în perioada 19-28 iulie 2023, sau la o altă dată potrivită pentru dumneavoastră, cu rugămintea de a ne transmite locația, data și ora” se arată în adresată semnată de către Primarul Gheorghe Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.