Acasă Sibiu

Cățelușul Smoală a fost salvat și apoi adoptat de pompieri | Foto

561

Cățelușul Smoală a fost salvat și apoi adoptat de pompieri.

Salvarea vieții este cea mai frumoasă și totodată, cea mai grea parte a misiunii noastre, de zi cu zi. Astăzi vrem să vă împărtășim povestea lui Smoală. Un cățel, negru de câteva luni, așa sună începutul unei postări a ISU Sibiu de pe pagina din rețeaua de socializare Facebook.

,,Și-a început viața într-un depozit de materiale de construcții din localitatea Agnita. Curios și ușor neastâmpărat, s-a aventurat și a căzut într-un loc plin cu bitum. Plângea speriat când paznicul i-a auzit glasul și l-a găsit prins acolo. Încercând să îl salveze, omul și-a dat seama că are nevoie de ajutorul pompierilor și i-a chemat în grabă.

Colegii noștri l-au scos pe Smoală, l-au dus la subunitate și au început să aibă grijă de el: l-au hrănit și i-au curățat blănița plină de bitum. Finalul a fost unul fericit: începând de astăzi Smoală, face parte din familia noastră, fiind găzduit la Secția de Pompieri Agnita. Plt. adj. șef Jecan Rareș, Plt. adj. Morariu Marius, Plt. adj. Andrei Ioan, Plt. Șerban Alexandru și Soldat Bortiș Silviu, nu doar au salvat o viață, ci au câștigat un prieten pe viață!” spun reprezentanții ISU Sibiu.

Foto: Facebook|ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.