Acasă Sibiu

Incendiu la o capelă | Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale | Foto

1243

Incendiu la o capelă.

Miercuri în jurul amiezii s-a produs un incendiu la o capelă din municipiul Sibiu. ISU Sibiu a intervenit de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Constituției.

,,La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. Incendiul se manifestă la coșul de fum, cu degajări de fum. La acest moment se acționează la evacuarea persoanelor decedate depuse la capelă. Intervenția este în dinamică” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

După intervenția pompierilor s-a constatat că incendiul se manifesta la o grindă de susținere, nu la coșul de fum. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum la nivelul podului și în cele 3 compartimente ale capelei. În urma incendiului a ars grinda de susținere pe o suprafață de aproximativ 1 metru pătrat.

Din capelă au fost evacuate două sicrie cu persoane decedate care erau depuse acolo și au fost mutate în biserică. S-au autoevacuat un număr de 14 persoane participante la priveghi, fără a necesita îngrijiri medicale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu electric neizolat corespunzător.

Foto: ISU Sibiu

Articolul precedentCertificatul de cazier judiciar poate fi obținut online începând de astăzi | Care sunt cele 2 metode
Articolul următorZiua Internațională a Cititului Împreună | Momente de lectură la 2 grădinițe din Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.