Acasă Sport

Debut în campionat pentru echipele de tenis de masă ale CSM Mediaș | Rezultate

118

Debut în campionat pentru echipele de tenis de masă ale CSM Mediaș.

La sfârșitul săptămânii a avut loc turul Diviziei A la tenis de masă, atât la feminin cât și la masculin. Competiția fetelor s-a desfășurat la Moinești, iar cea a băieților la Dumbrăvița.

Echipa feminină a CSM Mediaș care evoluează în Seria 1 a Diviziei A a înregistrat două victorii și patru înfrângeri. Medieșencele au învins SCM Gloria Buzău II și CS Farul Constanța și au pierdut cu CSM Craiova, CS Comunal Dumbrăvița, CSM Moinești I și CSM Slatina. În urma acestor rezultate formația pregătită de antrenorul Viorel Stere ocupă poziția a a cincea a clasamentului. Pentru CSM Mediaș au evoluat Mara Moca, Mădălina Moga, Gabriela Herciu și Beatrice Hila.

Echipa masculină a CSM Mediaș care evoluează în Seria 1 a Diviziei A a înregistrat o victorie și cinci înfrângeri. Medieșenii au învins CSA Steaua București II și au pierdut cu SCM Dunărea 2020 Giurgiu, CSS Odorheiu Secuiesc II, ACS Dumbrăvița, CS U Craiova și CSM Cluj-Napoca. În urma acestor rezultate, CSM Mediaș ocupă poziția a șaptea a clasamentului. Pentru formația din Mediaș au evoluat Cristian Cîndea, Andrei Pînzar și David Ghenu.

Foto: frtmromania.ro

Articolul precedent45 sancțiuni pe linia transportului de marfă și călători la Mediaș
Articolul următorFocar de pestă porcină africană la Valea Lungă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.