Acasă Nova TV

Ajutoare pentru încălzirea locuinței la Mediaș | Tot ce trebuie să știți

698

Ajutoare pentru încălzirea locuinței la Mediaș.

Familiile cu venituri pe cap de membru sub 1.386 de lei vor beneficia şi în această iarnă de ajutoare pentru încălzirea locuinței. Începând din data de 12 octombrie, Direcţia de Asistenţă Socială Mediaş începe preluarea cererilor pentru acordarea acestor ajutoare în perioada sezonului rece 2022-2023. Dosarele complete se pot depune până în data de 11 noiembrie.

În funcție de veniturile pe care le au, medieșenii vor primi între 25 și 250 de lei pentru încălzirea cu gaze naturale, între 50 și 500 de lei pentru încălzirea cu energie electrică și între 32 și 320 de lei pentru încălzirea cu lemne. De asemenea, se va acorda și anul acesta un supliment pentru energie, în sumă fixă.

La nivelul municipiului va funcţiona două puncte de lucru la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială de la fosta unitate militară de aviaţie și la sediul Primăriei Mediaș, unde se vor distribui şi primi cereri.

Articolul precedentNinsoare abundentă pe Transfăgărășan | S-a intervenit pentru deszăpezire | VIDEO
Articolul următorMediaș 120 | Ziua Mondială a Educației sărbătorită la Liceul Teoretic Axente Sever

1 COMENTARIU

  1. Minciuni! Nu sa acordat nici o compensație iarna trecuta!Am depus dosarul complet,am primit adresa de acordare a compensațiilor la energie electrica si la gaz si nu am primit nimic pana in ziua de astazi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.