Acasă Nova TV

Bobocii de la Axente Sever au înfrumusețat curtea liceului | Foto

378

Bobocii de la Axente Sever au înfrumusețat curtea liceului.

În primăvara anului în curs, elevii Liceului Teoretic Axente Sever au amenajat un spațiu de relaxare în aer liber în apropierea sălii de sport, pentru care au folosit materiale reciclabile. Activitatea de înfrumusețare a continuat în această toamnă, de această dată prin intermediul bobocilor din clasa a IX-a Științele Naturii Intensiv Engleză.

,,Liceul Teoretic Axente Sever este și va rămâne o școală verde, cu generoase spații verzi menite să aducă și să păstreze o relație optimă cu mediul înconjurător. În primăvara acestui an elevii au amenajat un spațiu de relaxare în aer liber, în preajma sălii de sport a liceului nostru, folosind materiale reciclabile. Este vorba de cauciucuri și anvelope care au fost vopsite în culori vii și atrăgătoare de către axentiști și care au devenit seturi de terase, cu câte o măsuță și 4 scaune.

Activitățile de înfrumusețare au continuat la începutul noului an școlar, protagoniști fiind elevii clasei a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză. Sub îndrumarea dirigintelui lor, domnul profesor Daniel Scorobeț, axentiștii au plantat crizanteme viu colorate in cadrul cauciucurilor și anvelopelor existente. Îi felicităm pe bobocii unității noastre de învățământ pentru această inițiativă și putem spune că liceul nostru este implicat activ în numeroase activități Eco-Școala, iar imaginația și creativitatea elevilor noștri a fost și va fi permanent pusă în valoare” spun reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever.

Foto: Facebook|Liceul Teoretic Axente Sever

Articolul precedentAccident mortal pe A1 | Un autoturism a lovit violent glisiera mediană | Foto
Articolul următorSâmbătă, Mediașul va ieși la curățenie | Let’s Do It începe la ora 9

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.