Acasă Nova TV

Început de drum | Asociația Club Sportiv Mediaș 2022 a fost afiliată la FRF

928
Cazuri de COVID-19

Asociația Club Sportiv Mediaș 2022 a fost afiliată la FRF.

Municipiul Mediaș va avea din nou fotbal. Asociația Club Sportiv Mediaș 2022 a fost înregistrată la Ministerul Tineretului și Sportului și afiliată la Federația Română de Fotbal. Anunțul a fost făcut de Ionuț Buzean pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook. Acesta a mai scris că noul proiect beneficiază de sprijinul Primăriei Mediaș, al Romgaz, al Fortza.Ro și al altor sponsori.

Noul proiect fotbalistic al orașului va fi prezentat la începutul săptămânii viitoare, în cadrul unei conferințe de presă.

,,O veste mult așteptată pentru toată suflarea fotbalistică din orașul nostru. Astăzi, 13.07.2022, ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV MEDIAȘ 2022 fost înregistrată la MTS și afiliată la FRF. În concluzie Mediașul are fotbal. Întrucat reperele după care ne ghidăm sunt performanța și transparența am ales ca toată structura de conducere să fie formată doar din medieșeni, foste glorii ale clubului Gaz Metan.

Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor oamenilor care au înțeles importanța proiectului și ne-au ajutat pentru urgentarea demersurilor legale. Mulțumim pentru susținere Primăriei Municipiului Mediaș, Romgaz și celorlalți sponsori Fortzza.ro etc. Luni 18.07 ora 17.00 va avea loc o conferință de presă pentru prezentarea proiectului” a scris Ionuț Buzean pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedent386 absolvenți repartizați la liceele din Mediaș | 191 elevi au rămas nerepartizați în județ
Articolul următorSindicatul Liber Romgaz cere demiterea membrilor Consiliului de Administraţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.