Acasă Nova TV

Medieșeanca Daniela Tulai-Depner/Ela Sol face parte dintr-un proiect muzical deosebit

248

Medieșeanca Daniela Tulai-Depner/Ela Sol face parte dintr-un proiect muzical deosebit.

Daniela Tulai-Depner cunoscută publicului ca și Ela Sol face parte din proiectul muzical timișorean ,,Ilincile Noastre”. Cele șase componente ale acestui proiect sunt Marta Cotuna, Ana Kui, Beck Corlan, Chiara Francolino, Ina Druța și Daniela Tulai-Depner.

Conform, pressalert.ro, Proiectul muzical Ilincile Noastre a lansat două melodii care sunt reinterpretări ale unor piese românești. Este vorba despre ,,Dorul” (1974), compusă de Vasile Vasilache, pe versuri de Gheorghe Vîlcu, popularizată de Aurelian Andreescu și ,,Dacă am fi copii”, piesă de pe albumul de debut al Anei Kui.

,,Intenția noastră este să publicăm câte o piesă o dată la două săptămâni, melodii românești vechi și noi, reinterpretate într-un stil care este încă în definire, dar caracterizat de un sunet organic, cu multe armonii și instrumente acustice. Din colectiv fac parte alături de mine Ana Kui, Beck Corlan, Chiara Francolino, Ina Druța și Daniela Tulai-Depner – toate femei foarte talentate – care activează de mulți ani în diverse proiecte și cu care mă bucur mult să mă asociez“, a declarat Marta Cotuna, inițiatoarea acestui proiect muzical pentru pressalert.ro.

Foto: Facebook|Ilincile Noastre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.