Acasă Nova TV

Bărbat accidentat mortal de tren pe magistrala Sibiu – Mediaș

1554

Bărbat accidentat mortal de tren pe magistrala Sibiu – Mediaș.

În această dimineață, în jurul orei 08:28, prin apel 112, Centrul Operațional din cadrul IPJ Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la producerea unui accident pe magistrala de cale ferată Sibiu – Mediaș.

,,La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu, care au constatat că o persoană de sex masculin a fost surprinsă și accidentată, din nefericire mortal, de către trenul InterRegio care se deplasa pe ruta Sibiu – Mediaș. Accidentul s-a produs între Halta CF Ocna Sibiului – Halta CF Mândra.

În continuare se fac verificări pentru a stabili identitatea victimei, a cărei vârstă este aproximată la 60 – 65 de ani. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Traficul feroviar a fost afectat de acest accident, fiind înregistrate întârzieri de aproximativ 100 de minute pentru două trenuri” a declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentAcțiune de igienizare în zona pârâului Moșnei | Apelul Primarului Gheorghe Roman
Articolul următorBAC 2022 | Proba la alegere a profilului | Un candidat a avut nevoie de intervenția medicului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.