Acasă Nova TV

Acțiune de igienizare în zona pârâului Moșnei | Apelul Primarului Gheorghe Roman

399

Acțiune de igienizare în zona pârâului Moșnei.

Angajații societății ECO-SAL au curățat miercuri pârâul Moșnei. Acțiunea a fost solicitată de către Primarul Gheorghe Roman. Edilul a transmis și un mesaj către medieșeni, pe care i-a îndemnat să sune la Poliția Locală atunci când văd persoane care confundă domeniul public cu un coș de gunoi.

,,Astăzi am solicitat derularea unei ample acțiuni de curățenie pe pârâul Moșnei. Sunt, din păcate, concetățeni de-ai noștri care așa cum confundă pădurea sau domeniul public cu un imens coș de gunoi, tot așa consideră că pot arunca tot felul de gunoaie în răul Târnava Mare, pârâul Moșnei.

Pentru a ne ajuta să prevenim astfel de situații vă rog să sunați cu încredere la Politia Locală pentru ca cei care sunt certați cu bunul simț să fie sancționați corespunzător. Le mulțumesc colegilor mei de la Ecosal pentru promptitudine și pentru implicare” a scris Gheorghe Roman pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

Săptămâna aceasta s-a dat și startul unei acțiuni ample de îndepărtare manuală a buruienilor și de ierbicidare a zonelor pietonale din oraș.

Foto: Facebook|Gheorghe Roman

Articolul precedent3 bărbați reținuți după un scandal în stradă
Articolul următorBărbat accidentat mortal de tren pe magistrala Sibiu – Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.