Acasă Revista Presei

Şpagă, alcool şi corupţie la Poliţia Sibiu | Un nou caz de corupție

1130
Poliţia Sibiu

Un nou caz de corupţie zguduie Poliţia Sibiu, după ce trei persoane au fost reţinute luni, 10 ianuarie, printre care şi un poliţist care a lucrat la Cercetări Penale.

Patru bărbaţi se află sub lupa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu de luni bune pentru un adevărat „pomelnic de infracţiuni”. Trei dintre aceştia au fost reţinuţi luni, pentru 24 de ore, urmând ca până la expirarea termenului, un judecător de drepturi şi libertăţi să decidă dacă vor fi cercetaţi în continuare în libertate sau după gratii.

Unul dintre suspecţii reţinuţi este un poliţist cu experienţă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, care a lucrat şi la Cercetări Penale, scrie adevarul.ro. 

Anchetatorii au descoperit că cei patru au fost implicaţi, împreună sau separat, în mai multe ilegalităţi. Ei sunt învinuiţi de trafic şi complicitate la trafic de influenţă, cumpărare şi complicitate la cumpărare de influenţă, efectuarea de acte de comerţ incompatibile cu funcţia. Totodată complicitate, pentru obţinerea de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuă, şantaj şi complicitate la şantaj, favorizarea şi complicitate la favorizarea făptuitorului, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

Pe scurt, contracost, poliţistul şi complicii săi i-au promis unui bărbat eliberat condiţionat din închisoare că-l scapă de un dosar penal. Combinația nu a ieșit pentru că bărbatul s-a supărat.

Citeste articolul complet pe Adevărul

Articolul precedentEchipamente de protecție și dispozitive medicale cu bani europeni pentru unitățile de învățământ din Mediaș
Articolul următorRata incidenței cazurilor de COVID pentru ziua de 11 ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.