Acasă Sport

Gaz Metan a încheiat anul cu o remiză în compania Universității Craiova

185

Gaz Metan a încheiat anul cu o remiză în compania Universității Craiova.

Partida de sâmbătă seara de la Mediaș s-a încheiat cu scorul de 1-1. Ronaldo Deaconu a deschis scorul repede pentru Gaz Metan, iar Andrei Ivan a egalat în repriza a doua. În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare a acumulat 20 de puncte. Pentru Gaz Metan urmează partida din deplasare cu UTA Arad. Aceasta va avea loc pe 23 ianuarie 2022.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 3. Marius Constantin a degajat o minge înspre propriul careu de 16 metri, Paul Papp nu a intervenit, iar Ronaldo Deaconu pe fază a trimis mingea în poartă. În minutul 16, șutul lui Gustavo Vagenin a fost reținut de către Octavian Vâlceanu. Peste șapte minute, șutul lui Dan Nistor nu a prins cadrul porții Gazului. După o jumătate de oră de joc, portarul Octavian Vâlceanu a respins în corner de lângă bară, șutul lui Andrei Ivan. La poarta cealaltă, Ronaldo Deaconu l-a deschis foarte bine în adâncime pe Vlad Morar, însă acesta nu a reușit să șuteze și a fost deposedat în cele din urmă de un apărător advers.

În minutul 57, portarul Craiovei a reținut o lovitură liberă executată de Ronaldo Deaconu.

Peste trei minute, la cealaltă poartă șutul lui Andrei Ivan a blocat de Yuri Matias. În minutul 62 Andrei Ivan a șutat la poarta lui Octavian Vâlceanu, Gabriel de Moura a reușit să blocheze șutul în prima fază, mingea i-a revenit lui Ivan care a șutat și a marcat la colțul scurt.

Peste șapte minute, Bryan Alceus a trimis în plasa laterală a porții adverse după o centrare primită de la Ronaldo Deaconu. În minutul 78, șutul lui Gustavo Vagenin a trecut pe lângă poarta Gazului, iar apoi Octavian Vâlceanu a reușit să îl blocheze pe același Gustavo. Cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, lovitura liberă executată de Ante Roguljic a lovit plasa laterală a porții Gazului.

REZUMATUL PARTIDEI AICI

Foto: Alex Vereș

Articolul precedentRata incidenței cazurilor de COVID pentru ziua de sâmbătă
Articolul următorUltima zi cu intrare în țară fără completarea formularului de localizare | Cozi de 6 ore la vamă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.