Acasă Sibiu

Bărbat cercetat penal pentru amenințare și înșelăciune cu locuințe de închiriat

265
Transgaz obligată de tribunal să achite procedura de fertilizare in vitro a unei angajate

Bărbat cercetat penal pentru amenințare și înșelăciune cu locuințe de închiriat.

La data de 23 iulie, polițiștii Secției Numărul 1 de Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 44 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și amenințare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în zilele de 8, respectiv 16 iulie, prin intermediul unei rețele de socializare, ar fi abordat două persoane care își exprimaseră intenția de a închiria o locuință. Sibianul le-ar fi prezentat, pe rând, locuința sa și ar fi închiriat cu fiecare dintre părțile vătămate antecontracte, încasând sumele de 2.100, respectiv 1.000 de lei, fără a pune în executare obligațiile contractuale privind predarea apartamentului.

De asemenea, sibianul ar fi amenințat una dintre victime cu acte de violență pentru a-și retrage plângerea depusă. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 23 iulie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar la data de 24 iulie, procurorul de caz a dispus față de sibian aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției Numărul 1 de Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here