Acasă Nova TV

Absolvenții de învățământ profesional dual de la Liceul Automecanica au semnat contractele de angajare

1079

Absolvenții primei promoții de învățământ profesional dual de la Liceul Automecanica au semnat contractele de angajare.

Liceul Tehnologic Automecanica a găzduit joi Conferința Artizanii educației. În cadrul acesteia, absolvenții primei promoții de învățământ profesional dual au semnat contractele de angajare cu societatea Automecanica.

Cei 17 elevi cu specializarea sudor, au studiat timp de trei ani într-o clasă care a funcționat în cadrul unui parteneriat încheiat între unitatea de învățământ, societatea Automecanica și Primăria Mediaș. Elevii au învățat partea teoretică la școală, practica au făcut-o la agentul economic, iar după finalizarea cursurilor au și un loc de muncă.

Pe lângă semnarea contractelor de muncă a absolvenților de învățământ profesional dual, în cadrul conferinței a avut loc și o prezentare a proiectului ROSE, unul dedicat învățământului secundar românesc, care este derulat de către Liceul Tehnologic Automecanica.

Conducerea Liceului Tehnologic Automecanica spune că școala profesională trebuie să își recâștige importanța avută în trecut și că viitorul are nevoie de meseriași calificați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.