Acasă Sibiu

Accident grav pe DJ 106 | 3 persoane au fost rănite

1311
baietel-mușcat de șarpe Slimnic Sibiu

Miercuri dimineața s-a produs un accident rutier pe DJ 106, pe raza localității Cornățel.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că într-o curbă s-a produs o coliziune între două autovehicule care circulau din sens opus. Este vorba despre un microbuz de marfă, condus de un bărbat de 39 de ani, din direcția Agnita spre Sibiu și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani din Glâmboaca, din direcția Sibiu – Agnita.

,,În acest moment se circulă îngreunat în zonă, pentru a permite serviciilor medicale să intervină și polițiștilor să efectueze cercetarea la fața locului. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile de producere a accidentului rutier” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit pe DJ 106, în localitatea Cornățel, cu un echipaj de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă, împreună cu două echipaje SAJ, ca urmare a producerii unui accident rutier. Echipajele medicale au acordat asistență medicală la fața locului persoanelor implicate.

,,Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, evaluat de către echipajul SMURD cu politraumatisme, în stare de conștiență, a avut nevoie și de intervenția echipajului de pompieri pentru descarcerare. Acesta va fi transportat de urgență la spitalul județean cu ambulanța SMURD” spune Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Alte două persoane implicate au fost asistate medical de echipajele SAJ.

,,Echipajele SAJ au transportat la spital două victime, femeie de 46 ani cu traumatism costal și membru inferior și un tânăr de 24 ani, cu traumatism cranian si traumatism de genunchi” a declarat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here