Acasă Revista Presei

De Înviere nu va fi nevoie de declaraţie pe propria răspundere

253
blajul carantină - Înviere declaraţie

Premierul României, Florin Cîţu, a declarat că în noaptea de Înviere credincioșii vor putea merge la biserică fără declaraţia pe propria răspundere.

Autorităţile nu vor interveni în modul în care se vor desfăşura slujbele religioase dar este important ca toți participanții să respecte regulile sanitare în vigoare.

” … ne interesează doar respectarea regulilor pe care le avem: mască, distanţarea socială şi dezinfectant. Vom fi doar să susţinem, dar modul în care se desfăşoară slujbele – nu intervenim asupra acelui mod. Deci, în acea noapte, din punctul nostru de vedere, este important să păstrăm aceste reguli”, a spus Florin Cîţu la finalul ședinței de Guvern.

Prim-ministrul este convins că România va avea o noapte a Paştelui fără niciun fel de probleme.  

Am primit şi de la Patriarhia Română un set de recomandări, le luăm în calcul. Au fost acolo şi colegii mei şi eu cred că lucrurile sunt foarte clare şi cu siguranţă vom avea o noapte a Paştelui fără niciun fel de probleme”, a afirmat Floin Cîţu, citat de adevarul.ro.  

Şeful Executivului a confirmat faptul că în noaptea de Înviere nu va fi nevoie de declaraţii.  

Pentru nimeni nu e nevoie de declaraţie. În afară de circulaţie, totul este închis, restaurante. În ceea ce priveşte circulaţia, nu este nevoie de declaraţie. Este o noapte specială şi ar trebui să rămână aşa”, a mai spus premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here