Acasă Nova TV

Bărbat din Copșa Mică amendat cu 5.000 lei pentru nerespectarea măsurii carantinei

249
de vacanță Primăria Copșa Mică

Bărbat din Copșa Mică amendat cu 5.000 lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.

În urma controalelor efectuate în ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei. Dintre acestea, 5 sancțiuni în valoare de 9.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii carantinei.

Este vorba despre 4 bărbați în vârstă de 26, 45, 47, respectiv 53 de ani, toți domiciliați în localitatea Apoldu de Sus, sancționați de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare, respectiv de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Copșa Mică, sancționat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Toți cei cinci contravenienți sunt reveniți din străinătate.

Tot în ultimele 24 ore, s-au dat 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și alte 6 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here