Acasă Nova TV

Fostul director al Romgaz și-a retras plângerea contra lui Potra | Declarații

4068
Directorul general Romgaz ameninţat - a retras plângerea contra lui Potra

Dosarul de amenințare în care a fost trimis în judecată medieșeanul Horațiu Potra, acuzat că l-a amenințat cu răpirea pe fostul șef al Romgaz, Adrian Volintiru, a fost închis prin retragerea plângerii.

Directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, a fost amenințat în Februarie că va fi răpit și dus la pădure, dacă a uitat, cumva, că trebuie “să înapoieze ceva” sau “cine l-a pus acolo”.

Aflat la vila de protocol a Romgaz din Bazna, Adrian Volintiru, a primit mesajul de amenințare la ora 01.38 în data de 12 Februarie a anului trecut. În urma unei anchete, politistii de la Directia de Operatiuni Speciale l-au identificat pe autorul mesajului: Horatiu Potra.

Procurorii au strâns suficiente probe încât să-l trimită pe Horațiu Potra în judecată pentru amenințare.

Astfel, dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1, în august 2020, iar primul termen din dosar a fost programat in 27 ianuarie 2021.

Între timp însă Volintiru a fost revocat de Consiliul de Administratie al Romgaz din functia de director general al companiei. Dupa schimbarea din functie, la primul termen din proces, Volintiru si-a retras plangerea. Acest lucru a atras dupa sine incetarea procesului penal. Mai mult, pe Volintiru, l-a si costat iertarea lui Potra, fiind obligat sa achite 1.500 de lei cheltuieli judiciare, scrie ziare.com.

” … la momentul la care a avut loc ultimul termen nu mai eram director general al Romgaz, în al doilea rand știam că omul are doi ani și șase luni cu suspendare și nu am vrut sa îi fac rău dacă pot sa nu fac rău. În al treilea rând știu sigur că el personal nu avea nimic cu mine.

De la asemenea persoane, gândiți-vă cine este, nu se poate afla niciodată cine e în spate. Nu mai bat câmpii că nu mai are rost. Nu mai sunt în Mediaș. Am considerat că e ok,” a declarat Volintiru.

Articolul precedent2 pietoni loviți pe trecerea de pietoni în Piața Andrei Șaguna
Articolul următorCondamnat la închisoare după ce a condus repetat fără permis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.