Acasă Sibiu

Bărbat ucis și aruncat în Cibin | Polițiștii caută cadavrul

525

Bărbat ucis și aruncat în râul Cibin.

Joi după-amiază, a început în municipiul Sibiu o operațiune de căutare a trupului unui bărbat, despre care există suspiciunea că ar fi fost ucis și aruncat în râul Cibin. Echipa de cercetare este condusă de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

,,În municipiul Sibiu, în râul Cibin, mai multe echipaje din cadrul ISU și IPJ Sibiu efectuează activități de căutare a unui bărbat cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost victima unei infracțiuni de omor.

La fata locului, echipa de cercetare este condusă de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, fiind formată din criminaliști si specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ACTUALIZARE

Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

,,În data de 16.02.2021 un bărbat în vârstă de 72 ani a dispărut de la domiciliu. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că acesta şi-a vizitat un prieten, un bărbat în vârstă de 58 ani, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16/17.02.2021.

Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021.

În data de 25.02.2021 autorul a condus organele judiciare la locul unde au fost aruncate părţi din cadavru. Prin ordonanţa din data de 25.02.2021 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre, prev. şi ped. de art. 188 alin.1 C.penal şi art. 383 alin.1 C.penal.

Prin ordonanţa din data de 26.02.2021 s-a dispus reţinerea suspectului, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here