Acasă Nova TV

Prima zi de carantină la Mediaș | Controale la intrările și ieșirile din oraș

2599
Prima zi de carantină

Prima zi de carantină la Mediaș.

Mediașul a intrat de luni în carantină. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu care a avut loc sâmbătă.

Carantina a intrat în vigoare în această dimineață la ora 05:00 pentru o perioadă de 14 zile. Astfel, în următoarele două săptămâni pe raza municipiului Mediaș, circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

În Mediaș nu a fost închis niciun tronson rutier, în schimb au fost instituite 6 filtre de control.

Acestea au fost amplasate pe DN 14, la ieșirea spre municipiul Sibiu, pe DN 14, la ieșirea spre Sighișoara, pe DN 14A, la ieșirea spre Târnăveni, pe DJ 141, la ieșirea spre Moșna, pe DJ 142A la ieșirea spre Dârlos și pe DC 10, la ieșirea spre Ighișu Nou. Luni dimineața la ieșirea spre Sibiu, traficul se desfășura în condiții bune, timpul de așteptare pentru șoferi fiind scăzut. Cei mai mulți dintre aceștia aveau actele în regulă.

În vederea reducerii timpului de staționare în filtrele instituite de forțele de ordine în zonele carantinate din județ, Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu a făcut o serie de recomandări pentru conducătorii auto și pasageri, să amplaseze documentele justificative într-un loc ușor vizibil.

Articolul precedentȘahiștii de la CSM Mediaș au fost performerii Cupei Ager
Articolul următorPrimăria Mediaș redirecționează 900.000 lei către spital și școli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.