Acasă Revista Presei

Un specialist în asfaltare, un controlor de rovignete și un consilier la AEP propuși în conducerea Romgaz

2092
conducerea romgaz coronavirus Sindicatul Liber din Romgaz

Un specialist în asfaltare, un controlor de rovignete și un consilier la AEP au fost propuși de Ministerul Economiei în conducerea Romgaz.

Ministerul Economiei, ca acționar majoritar al Romgaz, a propus trei noi membri în Consiliul de Administrație care nu au nici o legătură cu domeniul energetic și nici o competență profesională care să îi recomande într-o asemenea funcție, scrie G4Media.

Potrivit documentelor postate pe site-ul Romgaz propunerile au fost făcute pe 15 octombrie de ministrul Virgil Popescu și urmează să fie discutate și votate în Adunarea Generală a Acționarilor din 23 octombrie.

Cei trei noi membri propuși în CA al Romgaz sunt:

  • Economistul Cristian Firu (controlor de trafic la CNAIR),
  • Juristul Andrei Dimitriu (angajat la Autoritatea Electorală Permanentă)
  • Inginerul Virgil Popa (administrator al unei firme care vinde produse medicale, fost viceprimar în Sibiu, specializat în asfaltări).

În ceea ce-l privește pe sibianul Virgil Popa, Turnul Sfatului scrie că este unul din cei mai înstăriți aleși pe care i-a avut Sibiul.

Înainte de a deveni viceprimar (perioada 2007 – 2016), a derulat tranzacții în domeniul substanțelor de combatere a dăunătorilor în agricultură. A investit și în societăți care activează în domeniul medical și are, în continuare, investiții în dezvoltarea de ansambluri imobiliare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here