Acasă Nova TV

Un bărbat din Copșa Mică confirmat pozitiv s-a plimbat prin Mediaș și Sibiu

7846
Raportul cazurilor pentru 14 Aprilie 2020 27 aprilie

Un bărbat din Copșa Mică confirmat pozitiv s-a plimbat prin Mediaș și Sibiu.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au constatat o infracțiune de zădărnicirea combaterii bolilor. În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 19.10.2020, în jurul orei 12:30, la o clinică medicală din municipiul Mediaș, s-a prezentat o persoană care ar fi afirmat în public că dorește să îți ridice personal rezultatul testului privind virusul SARS CoV-2, fiind anunțat telefonic că este confirmat pozitiv.

,,Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu l-au mai găsit la clinică pe bărbat, însă în urma verificărilor i-au stabilit identitatea, precum și faptul că acesta (un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Copșa Mică) în urma efectuării unei serii de analize medicale, în data de 15.10.2020 a fost confirmat pozitiv cu virusul SARSCoV-2 (confirmare făcută on-line).

La data de 19.10.2020, deși avea cunoștință de rezultatul pozitiv al testului, acesta s-a prezentat la clinică pentru a-si ridica buletinul de analiză.

Ulterior s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru investigații amănunțite, prin aceasta punând în pericol sănătatea celorlalte persoane aflate în interiorul clinicii.

În baza acestor date și informații, polițiștii Biroului Ordine Publică Mediaș s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterea bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin. 1 cod penal” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

  1. Dar eu nu înțeleg daca sunt pozitivi le da drumu acasă pe cerere si nu sunt obligați sa stea in carantină ei se plimaba relaxați pe strada asta e chiar ultimul hal de nesimțire si merge si in magazine bănci etc si nici nu păstrează distanta si dinalea ca un nesimțit bagatil la pușcărie asta e chiar nesimțire ultimul hal tigan sigur sau roman dinalea împuțit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here