Acasă Sibiu

28 persoane amendate la un eveniment privat | Nu purtau măști și nu păstrau distanța

2768
eveniment

28 persoane au fost amendate la un eveniment privat.

În cursul serii de sâmbătă, cu ocazia verificărilor efectuate cu privire la modul de respectare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov2 în municipiul Sibiu, polițiștii sibieni împreună cu polițiștii locali au constatat că, în incinta unui local din zona centrală a municipiului, este în desfășurare un eveniment festiv privat.

,,Polițiștii au identificat 28 de persoane care nu purtau masca de protecție și nu păstrau distanța fizică, toți cei prezenți fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare pentru nerespectarea măsurilor de protecție. Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 20.000 de lei” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în județul Sibiu, acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 109 forţe ale poliției și poliției locale.

Astfel, au fost verificate 1.928 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 69 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 160 de  mijloace de transport, din care 87 de  mijloace de transport public în comun. Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv purtarea măștii de protecție.

Articolul precedentBărbat din Mediaș infectat cu COVID-19 a murit așteptând să se elibereze un pat de terapie intensivă
Articolul următorÎncă o școală din Mediaș în scenariul roșu | Cursuri online pentru 2 clase de la Roth și Hermann Oberth

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.