Acasă Nova TV

Ministrul Transporturilor vine vineri la Mediaș

957
Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor vine la Mediaș.

Ministrul Transporturilor Lucian Bode va fi prezent vineri în municipiul de pe Târnava Mare alături de Vicepremierul Raluca Turcan. Scopul este acela de trecere a documentației pentru centura ocolitoarea a Mediașului de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Mediaș.

În ultima ședință a Consiliului Local, a fost aprobat la propunerea Primarului Gheorghe Roman, un proiect de hotărâre privind încheierea unui Parteneriat de implementare între Municipiul Mediaș și Compania  Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Scopul este acela de realizare a obiectivului de investiții „Varianta ocolitoare a Municipiului Mediaș” în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Concret, municipalitatea va prelua acest proiect în vederea implementării, va actualiza studiul de fezabilitate existent, va clarifica situația juridică a terenului și va întocmi proiectul tehnic.

Articolul precedentÎnmatriculări auto la Mediaș | Ministerul de Interne deschide 26 sedii secundare ale Serviciului
Articolul următorMedieșean de 69 ani depistat la volan deși avea permisul suspendat

1 COMENTARIU

  1. Despre momentul cand vom avea poduri peste calea ferata la iesirile din oras l-am întrebat pe Primar Gh Roman la una din intalnirel cu alegatorii iar raspunsul sau a fost ca urmează sa aiba întâlnire cu reprezentanții Guvernului in vederea efectuarii lucrarii de catre Primarie. Se pare ca ceea ce a constituit rasprimarului este pe cale sa se întâmple. Ii urez succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.