Acasă Sport

Al patrulea eșec consecutiv pentru Gaz Metan în play-off | 0-4 cu Astra

347

Gaz Metan a înregistrat al patrulea eșec consecutiv în play-off.

Astra a câștigat fără drept de apel la Mediaș, scor 4-0. Alb-negrii au făcut o primă repriză bună, au avut două ocazii, dar au primit gol după o greșeală în lanț a apărării. În actul secund, vizitatorii au marcat aproape la fiecare ocazie și au câștigat clar.

Gaz Metan a fost echipa mai prezentă în jumătatea adversă în prima repriză și a avut prima ocazie în minutul 22 atunci când șutul lui Dumitru Cardoso de la distanță a fost respins de portarul David Lazar. Peste alte patru minute, același Dumitru Cardoso l-a deschis foarte bine în careul de 16 metri pe Mihai Velisar, acesta a șutat la colțul scurt, dar portarul Astrei a reușit să scoată mingea de sub transversală. Contrar cursului jocului, formația vizitatoare a deschis scorul în minutul 38, atunci când Kehinde Fatai a profitat de gafele apărătorilor alb-negrilor și a marcat pe sub Răzvan Pleșca.

Astra a început mai bine actul secund iar Gabriel Simion a nimerit bara transversală din câțiva metri. În minutul 49, s-a făcut 2-0 pentru vizitatori după ce Mihai Răduț a marcat cu un șut din afara careului de 16 metri. În minutul 65, scorul a devenit 3-0 după ce Alexandru Ioniță a înscris din fața porții.  Seara neagră pentru Gaz Metan a continuat, iar în minutul 74, Silviu Balaure a dus scorul la 4-0 cu o lovitură de cap după centrarea venită din partea lui Risto Radunovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.