Acasă Sibiu

Traficant de minori prins pe raza județului Sibiu

1691
percheziţie domiciliară pe raza comunei Jidvei, într-un dosar de amenințare teroristă

Traficant de minori prins pe raza județului Sibiu.

Un bărbat bănuit că ar fi racolat o minoră din Piteşti, pe care ar fi exploatat-o sexual în Elveţia, a fost reținut marți. Poliţişti Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu  un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Piteşti, au depistat şi reţinut un bărbat, de 33 de ani, din Merişani, bănuit de trafic de minori.

„Pentru prinderea celui în cauză, poliţiştii argeşeni au efectuat o activitate de prindere în flagrant, pe raza judeţului Sibiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

În continuare, astăzi, 6 mai, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sub supravegherea procurorului de caz, au efectuat o percheziţie domiliciară la locuinţa bărbatului reţinut, în urma căreia au descoperit şi ridicat obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iunie 2019 – ianuarie 2020, bărbatul ar fi racolat o minoră de 17 ani, din Piteşti, pe care ar fi exploatat-o sexual în Elveţia.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă. În activitatea de astăzi au fost angrenați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş” se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here