Acasă Nova TV

Cazul bărbaților morți în pădure | S-a stabilit cauza deceselor

16323
în pădure

S-a stabilit cauza deceselor celor doi bărbați găsiți morți în pădure lângă localitatea Boian.

Conform unor surse din cadrul anchetei, aceștia au murit intoxicați cu alcool metilic. Altfel spus, bărbații au băut spirt contrafăcut. Anchetatorii au găsit în pădure lângă cei doi câte o sticlă de spirt care a fost ridicată pentru analize.

Luni seara, un cetăţean iranian şi unul irakian, care au contrafăcut spirt medicinal cu alcool metilic, au fost arestați, după ce, în urma comercializării acestuia, mai multe persoane din judeţul Iaşi și-au pierdut viața, scrie Agerpress.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Marți dimineața în jurul orei 8:00, Secția 2 Poliție Rurală Mediaș a fost sesizată despre faptul că în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian a fost găsit trupul unui bărbat decedat în vârstă de 45 ani. După aproximativ două ore, la o distanță de circa un kilometru de locul în care a fost găsit trupului bărbatului, a fost găsit un alt doilea cadavru, tot al unui bărbat.

La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Mediaș. Anchetatorii nu au găsit urme de violență pe trupurile celor doi bărbați, ambii din Botoșani, care erau angajați ai unei firmei de exploatare a lemnului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here