Acasă Sibiu

51 persoane din sistemul de sănătate infectate cu noul coronavirus

574
Raportul cazurilor pentru 7 Aprilie 2020

51 persoane din sistemul de sănătate al județului Sibiu au fost infectate cu noul coronavirus.

Conform datelor oferite de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr total de 51 persoane din sistemul de sănătate.

,,Marți, 28.04.2020 din totalul de 51, un număr de 34 de persoane sunt internate pe secția de Boli Infecțioase din cadrul SCJU Sibiu, fiind monitorizate și sub tratament specific, iar un număr de 17 persoane au fost declarate vindecate și externate.

În cadrul SCJU Sibiu, sunt confirmate pozitiv 21 de persoane. La Gastroenterologie: 2 asistenți, 3 personal medical auxiliar, la Secția ATI: 1 medic, 1 asistenți, 2 personal medical auxiliar, la Secția Medicală I: 4 personal medical auxiliar, la Secția Medicală II: 3 medici, 1 asistent, la Diabet: 1 asistent, la Boli Infecțioase: 1 asistent, la Nefrologie: 1 asistent, respectiv Personal nemedical: 1 persoană

În cadrul SAJ Sibiu sunt confirmați pozitiv 2 medici. În cadrul Spitalului CF Sibiu sunt confirmate pozitiv 7 persoane, 3 asistenți și 4 personal medical auxiliar. În cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” Sibiu sunt confirmate 2 persoane: 1 medic Psihiatrie-Pediatrică și 1 asistent. În cadrul Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu este confirmat 1 asistent de la Secția ORL. De asemenea este infectat un medic de familie” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here