Acasă Nova TV

Minor din Bazna depistat la volan în Mediaș

1020
mai multe persoane

Un minor din Bazna a fost depistat la volan în Mediaș.

În noaptea de duminică spre luni în jurul orei 0130, polițiștii rutieri au depistat în municipiul Mediaș un minor care conducea un autoturism. Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că mașina i-a fost încredințată tânărului, în vârstă de 17 ani, domiciliat în Bazna, de către un bărbat de 40 de ani, aflat în autoturism cu acesta.

,,Polițiștii au constatat că mașina are aplicat număr fals de înmatriculare. Având în vedere cele constatate, polițiștii au deschis dosar penal. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Totodată se fac cercetări și pentru încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice de către o persoană despre care se știe că se afla în situația prevăzută de art.335/1 din Codul penal” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here